NASLOVNICA O NAMA INFORMACIJE FOTO GALERIJA VIDEO GALERIJA TOP LISTE MARKETING VIJESTI KONTAKT
Streaming:
EMISIJA - MALI OGLASI
Poslušaj 
NaslovnicaI ove se godine u sklopu tradicionalnog Bogračfesta u Lendavi sudjelovao je i Radio 105. Između okupljenih 101 ekipa, kuharska ekipa radija pripremala je bograč, a na glavnoj pozornici u samom centru svjetske prijestolnice bograča Radio 105 je zanimljivim i jedinstvenim programom zabavljao mnogobrojne posjetitelje. Tako su se na pozornici izmjenjivali omiljeni izvođači Ivan Mezga, Nano prša i Skandal Band. Bila su tu također i izravna uključenja u program radija a za koja se pobrinuo Bojan Masnec te tako još više pridonio dobroj atmosferi na samoj manifestaciji. Voditelj cijelog programa bio je Dejan Buvač. Oduševljeni posjetitelji i poznati gosti također su se okupili i na štandu radija gdje su se upoznali sa ekipom radija i kuharskom ekipom te naravno kušali bograč Radija 105. Tako je i ove godine svojom raznovrsnošću i jedinstvenim pristupom dokazao i pokazao da je najpopularniji radija ovog dijela Hrvatske i Prekmurja.
 
Za poziv ekipama,domačinstvo i dobru zabavu pobrinulo se je HKD Pomurje koji su organizirali dolazak tamburaša KUD Sv. Martin na Muri i tamburaša HKD Pomurje. U poslijepodnevnim satima ulice Lendave bile su pretijesne za preko 12.000 posjetioca koji su se pomješali  sa mirisom bograča, dimom koji je dolazio ispod kotliča i raznim glazbenim i zabavnim ponudama.Nakon uzimanja uzorka sljedilo je svečano proglašenje pobjednika i veličanstveni vatromet. Program bogračfesta preselio se je ispred glavne pozornice te velikog šatora Hotela Lipa gdje je započela velika zabava sa grupom Blue Planet koja je trajala do jutra.


GALERIJA SLIKA


GALERIJA SLIKA RADIJA 105U subotu 19.07.2014. u Rakičanu na eaordromu Murska Sobota održana je dosada najveća Prekmurska noć sa Radijom 105, koja je bila ujedno i nastavak popularne manifestacije Radija 105 NOĆ VRTNICE. Na aerodromu se okupilo  više od 12 tisuća posjetitelja  na travnjaku površine dva nogometna igrališta. koji su uživali u neprekidnom osmosatnom glazbenom programu. Početak manifestacije bio je već u 14 sati, kad je sve počelo panonoramskim letovima avionom, a ugostiteljska ponuda uključivala je vola na ražnju, posjetiteljima su na izboru bili i mnogobrojni štandovi sa različitom ponudom. Kao uvod u cijeli spektakl nastupila je rock grupa Sončna  Uprava, a službeni dio programa započeo je od 19 sati. Oduševljene posjetitelje do ranih jutarnjih sati zabavljali su: Tanja Žagar, Siniša Žunec, Ivica Dobranić, Nano Prša, Seid Memić Vajta, Leo, Magneti, Kumovi, Dalibor Brun, Bojan Masnec, Marina Tomašević, Duško Lokin, Ivan Mezga, Džo Maračić Maki, Darko Domijan te Grupa Motiv.  Organizator se može pohvaliti besprijekornom organizacijom i ponovnim obaranjem rekorda posjećenosti, kojega ionako Radio 105 već duži niz godina drži kao brand.
POGLEDAJTE CIJELU
GALERIJU SLIKA
VIŠE FOTOGRAFIJA
 

 


Zadnje vijesti
Budimo večeras svi uz Čakovec
U Opatiji počela manifestacija "Dani hrvatskog turizma", odnosno dodjela "18. Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku". Čakovec je nominiran u kategoriji najbolje...
Opširnije
Prvih 40 godina Dječjeg odjela Knjižnice i čitaonice "Nikola Zrinski"
1972. godine tadašnja nova ravnateljica čakovečke knjižnice dr. Mira Kermek Sredanović, pokrenula je inicijativu za osnivanjem Dječjeg odjela. Dvije godine kasnije, počela je s radom, a u...
Opširnije

Zadnje fotogalerije
BOGRAČFEST 2014
60 fotografija/e
NAJVEĆA PREKMURSKA NOĆ SA RADIJEM 105 2014
166 fotografija/e
HUMANITARNA AKCIJA
8 fotografija/e
IVO JOSIPOVIĆ U MURSKOM SREDIŠĆU
65 fotografija/e
BOŽIĆNI MEGAKONCERT 2013
194 fotografija/e
D'LEGENDE I IVAN MEZGA NA TURNEJI PO KANADI
3 fotografija/e
Newsletter
Ukoliko želite primati redovne obavijesti Radija 105, molimo prijavite se na newsletter.

Ime:
Prezime:
Email adresa:

Prijava

Marketing
BRZI LINKOVI
Vremenska prognoza - SELNICA
KONTAKT
Naslovnica O nama Informacije Foto galerija Video galerija Top liste Marketing

FACEBOOK
MEDIA-MIX-RADIO 105 d.o.o.
Braće Radića 23
40314 Selnica

direktor: Ivan Mezga
režija i studio : +385 40 861 500 i 060 800 550
email: info@radio105.hr